Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Netflix werkt aan nieuwe afleveringen van Gilmore Girls’

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 10:11 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt werkt Netflix momenteel achter de schermen aan nieuwe afleveringen voor de populaire serie Gilmore Girls. In totaal zouden er vier afleveringen van negentig minuten worden gemaakt, aldus de geruchten, die in één keer op de videostreamingdienst zullen worden uitgebracht.

Gerucht: Netflix werkt aan vier afleveringen van Gilmore Girls

Naar verluidt werkt de videostreamingdienst Netflix aan vier afleveringen voor de afgelopen serie Gilmore Girls. Volgens de geruchten heeft Netflix al afspraken gemaakt met de bedenker en schrijver van de serie, Amy Sherman-Palladino, evenals de executive producer Daniel Palladino. Daarnaast zou de dienst nog in onderhandeling zijn met de cast, waaronder Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop en Scott Patterson. De verwachting is dat iedereen aan boord is; maar momenteel is echter nog niets zeker over de acteurs.

Fans van Gilmore Girls zijn het er unaniem over eens dat het zevende seizoen van de serie ontzettend tegenviel. Sherman-Palladino zou helemaal geen invloed hebben gehad op het verloop van het verhaal in dit laatste seizoen, dus een revival op Netflix zou haar de kans geven de puntjes op de i te zetten en alle losse eindjes aan elkaar te knopen. De vier afleveringen zouden per stuk negentig minuten moeten duren en antwoord geven op alle vragen die je nog had. Wanneer de serie online te vinden is, is helaas niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.