Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix beschikbaar bij KPN Interactieve TV

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 9:44 CategorieDigitale tv

KPN laat vandaag weten dat abonnees met Interactieve TV toegang krijgen tot Netflix. De online streamingdienst is rechtstreeks via het menu van de interactieve tv-dienst te openen, maar je hebt er alsnog een abonnement op Netflix voor nodig.

Met deze aankondiging is KPN de eerste tv-provider die Netflix rechtstreeks via zijn eigen dienst beschikbaar maakt. De uitrol verloopt echter gefaseerd en KPN belooft dat tegen het einde van deze maand de eerste 20.000 abonnees van Interactieve TV naar Netflix kunnen kijken.

Vervolgens wordt de functie verder uitgerold naar klanten van KPN. Ook klanten van Telfort en XS4ALL kunnen op termijn een snelkoppeling naar Netflix in het menu van Interactieve TV verwachten.

Ons kijkgedrag verandert omdat we steeds meer zelf willen bepalen wanneer we onze favoriete serie willen kijken. Dat zie je ook terug aan de populariteit van Netflix. Door de Netflix applicatie aan te bieden via KPN Interactieve TV, maken we tv-kijken nog leuker en makkelijker en verbeteren we de gebruikservaring van onze klanten.

Netflix is online streamingdienst waar je voor een bedrag vanaf 7,99 euro per maand onbeperkt naar films, series en documentaires kunt kijken. Voor twee euro extra is alles in HD beschikbaar en kun je op meerdere apparaten tegelijkertijd naar content kijken. Voor 11,99 euro per maand heb je ook toegang tot content in de hoge 4K Ultra HD-resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.