Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft integreert Groove Music met iHeartRadio

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 18:33 CategorieStreamingdiensten

Microsoft heeft bekendgemaakt dat iHeartRadio wordt geïntegreerd met Groove Music, maar voorlopig alleen op je Windows 10-computer. Op dit moment is de integratie nog niet live in Nederland en onduidelijk is wanneer dit gaat gebeuren.

Luister naar iHeartRadio met Microsofts Groove Music

Microsoft heeft laten weten dat je vanaf nu ook iHeartRadio kunt beluisteren via Microsoft Groove, de vernieuwde muziekapplicatie die eerst door het leven ging als Xbox Music. Met Groove kun je niet alleen ongelimiteerd en zonder reclame naar meer dan veertig miljoen nummers luisteren wanneer je een Groove Music Pass hebt (9,99 euro per maand), ook kun je je eigen muziek opslaan in Microsoft OneDrive en vervolgens je persoonlijke collectie streamen naar Android, iOS, Windows Phone, Windows 10 en natuurlijk je Xbox-apparaat.

iHeartRadio heeft zelf een catalogus van twintig miljoen nummers en achthonderdduizend artiesten, onduidelijk is hoeveel die overeenkomen met het aanbod van Groove Music. Ook is het nog niet duidelijk wanneer de integratie naar Nederland komt. Microsoft Nederland heeft nog niets bekendgemaakt over de integratie en we hebben ook nog geen update op de redactie ontvangen. Daarnaast is de productpagina van Groove Music ook nog niet in de Windows Store aangepast. Het zou Groove Music wel stukken interessanter maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.