Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Marvel en Netflix werken samen aan nog een serie’

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2015, 9:19 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt werken Marvel en Netflix aan nog een serie voor de videostreamingdienst, met niemand minder dan Moon Knight in de hoofdrol. Moon Knight heeft wat weg van een personage als Batman, maar dat is hij natuurlijk niet; en een serie kan dat prima aantonen.

Gerucht: Marvel werkt aan een serie over Moon Knight

Het is geen geheim dat Netflix behoorlijk wat succes boekt met de serie Daredevil. En dat het tweede seizoen populaire antihelden zoals The Punisher en Elektra zal bevatten, maakt menig comic-liefhebber ontzettend gelukkig. Binnenkort zien we ook nog Jessica Jones in de hoofdrol van haar eigen serie, die personages als Luke Cage (die volgend jaar een serie krijgt) en Nuke zal introduceren. Daar blijft het niet bij: want naast de serie van Luke Cage, Iron Fist en uiteindelijk The Defenders, zou Marvel werken aan een serie over Moon Knight.

Dit gerucht is ontstaan nadat Marvel had aangegeven dat Marc Spector, het personage in de comic die Moon Knight wordt, zal verschijnen in één van de afleveringen van Daredevil, op eenzelfde manier als The Punisher (check hier de teaser van Daredevil S2). Mocht het personage dan aanslaan, dan zal Marvel mogelijk met Netflix de serie gaan produceren rondom het personage. Moon Knight wordt gezien als de Batman van Marvel en is ontzettend complex: een serie zal het personage dus meer recht doen dan een twee uur durende film.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.