Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe voegt grotere formaten toe aan Reference tv-serie

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2015, 20:12 CategorieLcd en led tv's

Een aantal maanden terug lanceerde Loewe de Reference-serie tv’s, bestaande uit 55-inch en 65-inch modellen die voor een aardige prijs van minimaal 5.000 euro over de toonbank gaan. Maar, omdat groot voor sommigen niet groot genoeg is worden er nu twee nog grotere modellen aan de serie toegevoegd.

Deze week kondigt Loewe aan met een 75-inch en een 85-inch Reference tv te komen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen; voor het 75-inch model moet 12.000 euro betaald worden en het 85-inch model gaat voor maar liefst 20.000 euro over de toonbank. Mocht je alsnog interesse hebben dan is ook onderstaande interessant.

De Reference-modellen hebben hun naam niet voor niks gekregen. Volgens Loewe beschikken ze namelijk over de beste beeld- en audiotechnieken, gecombineerd met een strak design. De tv’s zijn voorzien van de hoge 4K Ultra HD-resolutie, komen met HDMI 2.0-poorten en beschikken natuurlijk over een HEVC-decoder zodat je alle 4K-streams kunt bekijken.

Loewe-reference-1

Natuurlijk is Loewe’s smart tv-platform aan boord en je hebt de beschikking over een ingebouwde harddisk van 1TB. Dankzij de triple-tuner kun je meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen. Ook de bediening middels je smartphone of tablet kan niet ontbreken, net als toegang tot populaire apps als Netflix en YouTube.

Loewe heeft de tv’s voorzien van een ‘Timeless’ design en voorziet de modellen van ingebouwde speakers met een vermogen van 120 Watt, plus ondersteuning voor Dolby en DTS. Maar, je kunt de tv ook eenvoudig aansluiten op je Loewe audio-installatie en de tv vervolgens als center speaker gebruiken. De tv’s komen in een zwarte, aluminium, witte en een gouden variant op de markt.

  • Delen:

Reacties

  1. hugo
    27 oktober, 2015 om 11:19

    wat een vage leugens allemaal, deze tvs zijn echt slecht. ik heb de nieuwe reference 55 inch. als je graag drama in huis haalt, doe dat!
    geen netflix, geen smart, althans niet noemenswaardig, erg traag met alles. heeeeel veel fouten in software, ouderwets doen ze aan qua lay out, nee, niet kopen deze tvs, koop voor dat geld lekker een andere tv en ga van watje over hebt lekker op vakantie zou ik zeggen,ik heb helaas 3 loewes tegelijk gekocht, kom je nooit meer vanaf en je zit er mooi mee te kijken. 1 groot drama, niets werkt, en volgens loewe ligt het aan alles en iedereen maar niet loewe. jaja. nogmaal, niet kopen!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.