Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone lanceert ZIPP en ZIPP Mini draadloze speakers

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 11:15 CategorieLuidsprekers

De Deense audiofabrikant Libratone introduceert een nieuwe lijn draadloze speakers. De ZIPP en ZIPP Mini zijn compatible met Libratone’s multiroomsysteem SoundSpaces en beschikken over een WiFi- en Bluetooth-aansluiting, een customizable design, internetradio en een verbeterde app.

Libratone ZIPP

De nieuwe generatie ZIPP-speakers zijn compatible met Libratone’s nieuwe luisterconcept SoundSpaces. Hiermee kun je speakers via WiFi aan elkaar koppelen, deze overal in huis plaatsen en verplaatsen wanneer je wilt. De nieuwe ZIPP en ZIPP Mini zijn gebaseerd op het design en de technologie van de klassieke Libratone ZIPP, maar zijn goedkoper.

Libratone-ZIPP

De ZIPP (100 watt) en de ZIPP Mini (60 watt) zijn gebouwd met speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen en hebben een WiFi- en Bluetooth-aansluiting, die het zowel thuis als onderweg makkelijk maken om muziek te streamen. De speakers zijn multiroom-compatible met Spotify Connect en Apple Music en beschikken over 360° FullRoom Sound, een intuïtieve touch interface, een speakerphone-functie, streamen en opslaan van vijf internetradiostations en een batterijduur van acht tot tien uur. Alle functies van de speakers kunnen worden bediend met de nieuwe Libratone-app, die te verkrijgen is in de App Store en Google Play.

Libratone-ZIPP-mini

Prijs en beschikbaarheid

De ZIPP en de ZIPP Mini zijn voor respectievelijk 299 euro en 249 euro vanaf eind oktober beschikbaar online en kort daarna bij de geselecteerde verkooppunten. Beide speakers beschikken over een witte voet en een verwisselbare cover van sneakerstof, verkrijgbaar in vier kleuren: Cloudy Grey, Deep Lagoon, Graphite Grey en Victory Red. Losse covers zijn te koop in de kleuren Atlantic Deep en Signal and Sangria voor 29 euro per stuk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.