Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Jay Z verkoopt Tidal aan Samsung’

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2015, 10:13 CategorieStreamingdiensten

Er is een opmerkelijk gerucht opgedoken over de muziekstreamingdienst Tidal: Jay Z zou die mogelijk willen verkopen aan Samsung. Vorige week ging de rapper en ondernemer namelijk langs bij het Zuid-Koreaanse bedrijf.

Gerucht: verkoop Jay Z Tidal aan Samsung?

Dit weekend is het gerucht opgedoken dat rapper en ondernemer Jay Z de muziekstreamingdienst Tidal, waar Jay Z samen met een dozijn andere artiesten eigenaar van is, wil verkopen aan de Zuid-Koreaanse elektronicagigant Samsung. Jay Z is namelijk gespot bij Samsung, terwijl hij het gebouw verlaat. Nou kun je inderdaad denken dat dit gegeven niet zo boeiend, maar het schijnt zo te zijn dat de rapper heeft gesproken met Daren Tsui, Samsungs senio onder-directeur van content en services en de man achter Milk Music.

Zowel Samsung als Jay Z hebben niet willen reageren op de kwestie. Het is echter geen geheim dat beide partijen het moeilijk hebben om een eigen muziekstreamingdienst op poten te zetten. Jay Z krijgt het maar niet voor elkaar uit de schaduw van Spotify en Apple Music te stappen en van Samsungs Milk Music horen we ook verdacht weinig. Een samenwerking lijkt voor zowel Tidal als Samsung dus een mooie ontwikkeling, maar we zullen toch echt moeten wachten op het officiële woord van Samsung voor de bevestiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.