Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste trailer van W/ Bob and David van Netflix verschenen

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 10:12 CategorieStreamingdiensten

Eerder dit jaar kwam naar buiten dat Netflix een comedy sketch-show met Bob Odenkirk en David Cross had besteld. Van die Netflix-exclusieve show is nu een trailer online gezet. Naar verwachting zal W/ Bob and David begin november te zien zijn op de videostreamingdienst.

W/ Bob and David op Netflix

Eerder dit jaar kwam naar buiren dat Netflix een nieuwe komedieserie van twee bekende komedianten heeft besteld: Bob Odenkirk en David Cross. Dat is het duo achter de bekende en grappige HBO-serie Mr Show, uit de jaren tachtig. De productie voor de serie was toen al begonnen en heet W/ Bob and David. De serie bevat vier half uur durende afleveringen en een uur durende making-of special. In de serie zien we Bob Odenkirk en David Cross aan sketch comedy doen, gebaseerd op, vermoedelijk, nieuwe personages dan die uit de Mr Show-serie van HBO.

Dat Bob Odenkirk en David Cross samen een serie voor Netflix produceren, is niet vreemd. David Cross keerde terug in het vijfde seizoen van Arrested Development: een van de grappigste komedieseries in jaren, die helaas nooit de populariteit genoten heeft die het verdiende en waarvan het vijfde seizoen helaas wat tegenviel. Momenteel zien we Bob Odenkirk de louche advocaat Saul Goodman in de serie Better Call Saul spelen, die nu te zien is op Netflix. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.