Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #18

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de eerste geanimeerde Marvel-film van Disney.

Big Hero 6

Big Hero 6 is de eerste geanimeerde film uit de studio van Walt Disney, gebaseerd op een comic van Marvel. Marvel is nu al enkele jaren actief onder Disney en dat heeft de grootste films van dit moment opgeleverd (met nog heel wat films te gaan). In Big Hero 6, gemaakt door het team achter Frozen en Wreck-It Ralph, maken we kennis met zes helden die samen en team vormen om de problemen in de stad San Fransokyo op te lossen. Deze film wordt omschreven als ‘geweldig voor kinderen’, omdat het vriendschap hoog in het vaandel heeft.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole

Wij blijven even bij de kids, want ook de animatiefilm Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole is vanaf nu te zien op Netflix. In de film zien we hoe een jonge uil, genaamd Soren, wordt ontvoerd door andere uilen, die lid zijn van een organisatie die uilen gehersenspoeld laat fungeren als soldaten. Soren en zijn nieuwe vrienden ontsnappen naar het eiland Ga’Hoole, waar ze kennismaken met de legendarische Guardians. Samen met de Guardians nemen ze het op tegen het hersenloze leger. Deze film is geregisseerd door Zack Snyder.

Updates van bestaande series…

Omdat het Netflix-aanbod deze week ietwat tegenvalt, willen we nogmaals enkele series onder de aandacht brengen. Deze week verschenen namelijk nieuwe afleveringen voor het ontzettend spannende Fargo (S02E03), From Dusk Till Dawn (de laatste aflevering van het tweede seizoen, aan een derde wordt nu gewerkt) en Nashville (S04E06). Alle drie de series worden online goed gewaardeerd. Fargo scoort op IMDB namelijk een dikke negen, Nashville heeft een gemiddelde van 7,6 en From Dusk Till Dawn mag het doen met een zeven.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.