Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #17

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere twee seizoenen van Black Mirror.

Black Mirror (twee seizoenen)

Black Mirror is een serie die met elke aflevering een nieuw verhaal vertelt over de gevaren van technologie. Tot op heden zijn er nog maar zeven afleveringen gemaakt. Black Mirror is niet de typische serie die je even achter elkaar wegkijkt, zoals je dat wel doet met House of Cards of elke andere Netflix-serie, maar is online wel een populair middel om mensen te wijzen op de gevaren van de technologie. Bovendien is dit het moment om in te stappen, aangezien Netflix heeft aangekondigd een derde seizoen te maken van Black Mirror.

Hemlock Grove (seizoen drie)

Vandaag verschijnt het derde seizoen van de Netflix Original-serie Hemlock Grove op de videostreamingdienst, met niemand minder dan onze eigen Femke Jansen in de hoofdrol. Dat je de afgelopen tijd niets over de serie gehoord kan kloppen, omdat dit het laatste seizoen wordt voor Hemlock Grove. In het eerste seizoen van Hemlock Grove wordt een meisje op brute wijze om het leven gebracht en start de zoektocht naar de dader. Maar in het stadje Hemlock Grove lijkt iedereen iets te verbergen. Lukt het de politie om de dader te vinden?

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

Deze Pirates of the Caribbean-film is het vervolg op het mateloos populaire eerste deel, dat vriend en vijand verraste met zijn succes en de chemie die de acteurs op het doek vertonen. Niet de minste acteurs ook, aangezien de hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley en Bill Nighy. De Britse Oost-Indische Compagnie heeft haar zinnen gezet op het uitroeien van alle piraten in het Caribisch gebied en daar ervaren Depp, Bloom, Knightly en de andere piraten natuurlijk alle consequenties en meer van.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.