Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #14

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

 

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vierde seizoen van Once Upon a Time.

Once Upon a Time (4 seizoenen)

Deze week hebben we een fantasy/sprookjesthema en we beginnen met de spannende feel good-serie Once Upon a Time. In Once Upon a Time, waarvan de eerste drie seizoen al op Netflix stonden, maken we kennis met Emma, die haar eigen ding doet in het moderne leven. Maar dan zoekt haar zoon Henry haar ineens op – een zoon die ze destijds had afgestaan ter adoptie. Henry heeft een merkwaardig verhaal meegenomen: de stad waarin hij leeft is namelijk bevroren in tijd – aan Emma de taak dit probleem op te lossen.

Reign (1 seizoen)

Reign is een historische fantasieserie die zich afspeelt in 1500. We volgen Mary, Queen of Scotsvanaf haar vijftiende levensjaar. Sinds haar negende woont Mary al in Frankrijk in afwachting van haar huwelijk met Francis, die de troonopvolger in Frankrijk is. Wanneer een poging om Mary te vergiftigen voor haar goed afloopt, lijkt haar huwelijk met Francis echter niet meer zeker vanwege de aanhoudende onrust in het land en de twijfel van Francis of een huwelijk met Schotland wel zo slim is. Een spannende en meeslepende serie.

De Avonturen van de Gelaarsde Kat (1 seizoen)

Mocht je bekend zijn met de films van Shrek, van Dreamworks, dan ben je ongetwijfeld bekend met het personage van de Gelaarsde Kat. Dit personage is gebaseerd op het bekende sprookje, maar dan gegoten in een nieuw en modern jasje. Nu hebben Dreamworks en Netflix de handen ineen geslagen voor de productie van de serie rondom dit stoere diertje, die in tien afleveringen van 23 minuten zijn eigen avonturen beleefd. Een serie die leuk is voor de kids om naar te kijken én voor de ouders die met hun kinderen meekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Marga
  11 april, 2020 om 16:48

  Ik kan geen Netflix krijgen fout melding 14

  • Wesley Akkerman
   13 april, 2020 om 9:20

   De volgende keer kun je je vraag het beste achterlaten in onze vraagbak.

   Code 14 geeft aan dat er een probleem is met de netwerkverbinding van het apparaat waar je Netflix op bekijkt. Zorg er dus voor dat het device toegang heeft tot internet. Dit ligt dus níet aan Netflix.

 2. Marga
  11 april, 2020 om 16:49

  Ik kan geen Netflix krijgen doet code 14

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.