Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De AirPods van Apple zou een Bluetooth-headset kunnen zijn

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2015, 10:32 CategorieAccessoires

Apple zou momenteel achter de schermen kunnen werken aan een draadloze hoofdtelefoon genaamd AirPods, kijkende naar een handelsmerk dat het bedrijf nu in handen heeft. Apple heeft een dergelijk product nog niet in het assortiment.

Is de Apple AirPods een Bluetooth-headset?

Ondanks het feit dat een Bluetooth-headset op veel momenten heel handig kan zijn en zelfs de Apple Watch via een dergelijke hoofdtelefoon muziek kan afspelen, heeft Apple zelf nog een draadloze koptelefoon in het assortiment opgenomen. Dat kan in de nabije toekomst nog wel eens veranderen, kijkende naar het handelsmerk AirPods dat Apple nu in handen heeft. Apple heeft wel de EarPods, oordopjes met het Apple-merk, waardoor de suggestie eigenlijk alleen maar sterker wordt dat er draadloze varianten op komen.

Technisch gezien heeft Apple wel een draadloze oordopjes in de vorm van Beats Powerbeats 2, maar die vallen onder het merk Beats en hebben een agressieve sportuitstraling. Er is in elk geval nog genoeg ruimte bij Apple om een eigen Bluetooth-headset aan te kondigen, die zou kunnen werken met een iPhone, iPad, Apple Watch en natuurlijk de Apple TV, die ook draadloze hoofdtelefoons en speakers ondersteunt. Het is nu wachten totdat Apple de aankondiging maakt en dat zou zomaar bij de volgende presentatie kunnen gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.