Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cortana komt in 2016 naar Xbox One toe

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:59 CategorieGaming

Larry ‘Major Nelson’ Hryb, de communitymanager van Xbox, heeft aangekondigd dat Cortana volgend jaar pas naar Xbox One toe komt. Wel komt de digitale assistent dit jaar nog naar het preview-programma toe.

Cortana komt naar Xbox One, maar het duurt nog even

Microsoft is van plan om in november de New Xbox One Experience te lanceren voor Xbox One. De NXOE, zoals de community de ervaring noemt, is een grote dashboard-update voor de spelcomputer van Microsoft die eigenlijk zo’n beetje alles verandert aan de manier waarop je navigeert door de menu’s van Xbox One. Momenteel hebben preview-leden al de kans om het nieuwe dashboard uit te proberen en ook wij hebben die kans gekregen. Later vandaag lees je onze eerste bevindingen met NXOE.

Eén aspect mist echter nog, kunnen we alvast verklappen, en dat is de integratie met Cortana. Microsoft heeft al getoond hoe dat in zijn werking gaat op Xbox One en heeft nu aangekondigd dat we de digitale assistent pas in 2016 kunnen verwachten voor de spelcomputer. Wel gaf de communitymanager van het merk, Larry Hryb, beter bekend onder de gamertag Major Nelson, aan dat leden van het preview-programma dit jaar nog aan de slag kunnen met Cortana, om alvast de nieuwste functies te testen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.