Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Zeppelin Wireless

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2015, 13:59 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins lanceert deze week een compleet vernieuwde versie van de Zeppelin-speaker. Deze speaker is compleet ingericht op het draadloos streamen van muziek, met onder meer AirPlay, Bluetooth aptX en Spotify Connect.

De Zeppelin Wireless heeft dezelfde vormgeving als zijn voorganger maar onder de motorkap is nagenoeg alles verbeterd. Zo beschikt de speaker over vijf compleet nieuwe driver units; twee Double Dome tweeters uit de CM-serie, twee midrange drivers met FST-technologie en een 6,5-inch grote subwoofer met lange luidsprekerspoel.

De nieuwe verstevigde behuizing is opnieuw ontworpen om resonanties te reduceren. Samen met speciaal ontworpen glasvezel gewelven moet dit zorgen voor 50 procent meer stevigheid op de belangrijkste plaatsen in de behuizing. De Digital Signal Processing (DSP) is tweemaal zo krachtig als in zijn voorganger en bovendien zijn er meer aansluitopties toegevoegd, waaronder AirPlay, Bluetooth aptX en Spotify Connect.

B&W-Zeppelin-Wireless-1

De Bowers & Wilkins Control App heeft ook een update gekregen en is gratis verkrijgbaar voor iOS, Android, Mac en PC. Deze app maakt het eenvoudiger om het volume en de afspeelopties van de luidspreker te bedienen.

De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless is vanaf 8 oktober 2015 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 699,00 euro.


€ 629,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 629,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.