Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert nieuwe draadloze SoundTouch-speakers

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2015, 16:09 CategorieHome cinema sets

Bose introduceert deze week een nieuwe line-up SoundTouch-speakers en home cinema-systemen waarmee draadloos muziek afgespeeld kan worden. De serie bestaat uit de kleine SoundTouch 10, twee soundbar-systemen en een home cinema-systeem.

Voor de SoundTouch-speakers heeft Bose een eigen app ontwikkeld, waarmee onder meer toegang tot Spotify en Deezer verkregen wordt. Ook kun je hiermee verschillende speakers uit de serie met elkaar koppelen. Daarnaast kun je via de apps van Spotify en Deezer, bluetooth en Wifi muziek richting de speakers streamen.

Bose-SoundTouch

De kleinste speaker is de SoundTouch 10, met een formaat van 21 x 14 x 8,7 centimeter, gevolgd door de compacte SoundTouch 20 III en SoundTouch 30 III. Alledrie de modellen komen nu met WiFi en Bluetooth voor het streamen van muziek. Daarnaast heeft Bose nieuwe versies van de SoundTouch 120 en 130 soundbars uitgebracht, evenals nieuwe versies van de SoundTouch 220 en 520 home cinema-systemen.

De Bose SoundTouch 10 heeft een adviesprijs van 200 euro meegekregen. De 20 III en 30 III gaan respectievelijk 400 euro en 500 euro kosten. De soundbar- en home cinema-systemen in de serie zijn te koop vanaf 1.200 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Steffan
    07 november, 2015 om 11:15

    Hoi,

    Bose heeft nieuwe versies uitgebracht van de soundtouch 220 home cinema. Wat is het verschil met de vorige? En had de vorige versie ook een andere naam?

    Alvast bedankt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.