Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert W1110 projector voor de thuisbioscoop

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2015, 15:53 CategorieProjectors

BenQ komt met een nieuwe, luxe projector voor de thuisbioscoop; de W1110. Het nieuwe instapmodel van BenQ thuisbioscoopprojectoren laat films en multimedia-inhoud in Full HD-beeldkwaliteit (1920 x 1080 pixels) zien.

BenQ W1110

De helderheid van 2200 ANSI lumen moet zorgen voor een nauwkeurige weergave van kleuren en kleurovergangen, ook in lichte kamers. Met zijn Throw Ratio van 1,15-1,5:1 biedt de BenQ W1110 ook op korte afstand van het scherm een grote beelddiagonaal van 7,62 meter (300 inch). Ook de oriëntatie van het beeld op de projectiewand verloopt comfortabel, aangezien functies zoals Lens Shift en de 1,3-voudige zoom voor de nodige flexibiliteit zorgen. Het brede scala aan functies is verpakt in een ultramodern ontwerp dat de luchtstroom optimaliseert en daarmee het geluidsniveau verlaagt. Onderdeel van het designconcept is de nauwkeurig afgestemde resonantiekamer voor de 10W luidsprekers. Deze wordt aangedreven door de nieuwe Sound Engine by MaxxAudio.

BenQ-W1110-1

De BenQ W1110 komt met een Full HD (1080p) resolutie, een maximaal contrast van 10.000:1 en een helderheid van 2200 lumen. Met de ISFccc (Imaging Science Foundation) gecertificeerde kalibratie kunnen door gecertificeerde professionals de beste prestaties voor de projectieplaats en lichtomstandigheden worden bereikt. Daarnaast past BenQ W1110 de triple-flash-technologie toe. Deze technologie projecteert films met 144 Hz op het doek, zodat altijd voor een trillingsvrije beeldoverdracht wordt gezorgd. De nieuwe BenQ-projectoren gebruiken een geavanceerd 6-segments kleurenwiel (RGBRGB) met exact afgestemde kleursegmenten.

Een wirwar van kabels in de woonkamer is met de optionele WFHD-kit van BenQ verleden tijd. Met de Wireless Kit kunnen videobronnen zoals Blu-ray-speler, spelcomputer of pc bij een Full HD-beeldkwaliteit ook zonder HDMI-kabel op de projector worden aangesloten. De optionele WFHD-kit is in de handel verkrijgbaar voor een prijs van 399 euro.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe BenQ W1110 thuisbioscoopprojector is vanaf oktober in de handel verkrijgbaar voor een prijs van 1.079 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.