Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple TV vanaf eind oktober beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 10:36 CategorieMediaspelers

Tim Cook, de ceo van Apple, bevestigt tijdens de Wall Street Journal Digital Live-conferentie dat de Apple TV vanaf eind oktober te koop is. Onduidelijk is nog echter of dit ook voor Nederland geldt; voorlopig lijkt dit er echter nog niet op.

Apple TV: vanaf eind oktober verkrijgbaar

De nieuwe Apple TV is vanaf 26 oktober verkrijgbaar, meldt Tim Cook tijdens een interview op de de Wall Street Journal Digital Live-conferentie. Echter, onduidelijk is nog of deze datum ook voor Nederland geldt. Waarschijnlijk niet en geldt de releasedatum alleen voor de Verenigde Staten, waardoor we dus nog iets langer moeten wachten op de mediaspeler. Je zou hem nu al wel kunnen bestellen, maar reken er niet op dat je hem dan ook voor het einde van oktober kunt aansluiten en gebruiken in combinatie met je televisie.

De Nederlandse website iCulture heeft de Nederlandse prijslijst voor de hardware toegestuurd gekregen. De 32GB-versie van Apple TV gaat 179 euro kosten, terwijl de 64GB-variant voor 239 euro weggaat. Omdat de apps klein blijven en veel content gestreamd zal worden naar het apparaat, is het nog maar de vraag wat je met 64GB aan moet. Verder kost een losse afstandsbediening 89 euro en het polsbandje voor het apparaat vijftien euro. Het is nu dus nog even de vraag wanneer we de nieuwe Apple TV in Nederland mogen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.