Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple TV 4 (2015) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2015, 15:06 CategorieMediaspelers

Het heeft even geduurd maar de nieuwste Apple TV is te koop in Nederland. Vooralsnog alleen via de website van Apple en daar betaal je minimaal 179 euro. De mediaspeler moet dan binnen een week geleverd worden.

Apple TV te koop in Nederland

Via de webshop van Apple kun je vanaf nu de Apple TV 4, ook wel Apple TV 2015 genoemd, aanschaffen. Het apparaatje verwisselt van eigenaar voor 179 euro. Dan heb je de 32GB-versie. Ga je voor de variant met 64GB aan opslaggeheugen dan ben je 229 euro kwijt. Voor beide modellen geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Daarnaast kun je via de website van Apple ook een losse afstandsbediening voor 89 euro en een polsbandje voor 15 euro bestellen.

Nieuwe Apple TV

Vorige maand presenteerde Apple de nieuwste generatie mediaspeler, met de toevoeging van Siri als één van de belangrijkste vernieuwingen. Helaas is deze feature voor Nederlandse gebruikers (nog) niet beschikbaar en daarom wordt er ook een afstandsbediening zonder Siri-integratie meegeleverd. Wel bevat de accessoire bewegingssensoren waarmee onder meer games te spelen zijn.

De Apple TV 4 heeft nu zijn eigen besturingssysteem, tvOS, meegekregen en komt daarbij met een eigen App Store waarvoor ontwikkelaars apps kunnen ontwikkelen. De App Store geeft toegang tot onder meer games en streaming-apps.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.