Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple Music heeft 3,5 miljoen abonnees’

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2015, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Een bron die content levert aan Apple Music denkt dat de muziekstreamingdienst momenteel tussen de drie en vier miljoen abonnees heeft. Apple heeft echter zelf geen officiële cijfers naar buiten gebracht en zal dat voorlopig wellicht ook niet doen.

Gerucht: 3,5 miljoen abonnees voor Apple Music

Het schijnt zo te zijn dat dé Spotify-concurrent, Apple Music, momenteel ondermaats presteert. Tenminste, als we een bron mogen geloven die dichtbij de cijfers staat. Op dit moment hebben de early adopters van Apple Music al kennisgemaakt met de standaard verlening van de gratis periode; ga je hiermee akkoord, dan betaal je dus 9,99 euro per maand voor de streamingdienst. Echter, meer dan de helft van Apple Music-luisteraars heeft al aangegeven dat ze die automatische verlening hebben uitgezet – en dat is een flink aantal.

Een bron die content levert aan Apple Music, denkt nu dat de muziekstreamingdienst kan rekenen op drie tot vier miljoen abonnees. En dat zou nog wel eens kunnen kloppen, als je kijkt naar het eerdere nieuws dat Apple Music elf miljoen abonnees zou hebben. 61 procent van de early adopters gaf aan het automatisch verlengen te hebben uitgezet. Als we uitgaan van die elf miljoen, dan komen wij uit op 4,3 miljoen luisteraars op dit moment. Het wachten is nu op Apple, die bekendmaakt hoeveel abonnees er zijn.

Maar of dat snel gaat gebeuren, lijkt ons onwaarschijnlijk. Wanneer de cijfers tegenvallen, dan heeft Apple er niets aan die cijfers naar buiten te brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.