Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Actie: Teufel geeft 10 procent korting op alles

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2015, 13:27 CategorieActies

Zo nu en dan organiseren we met Teufel een leuke actie waarmee je flink wat kunt besparen op de aanschaf van bijvoorbeeld speakers of een home cinema-systeem. Ook de komende twee weken hebben we weer zo’n actie; we geven namelijk 10 procent korting op het complete assortiment van Teufel.

Teufel, een audiofabrikant uit Berlijn, heeft een groot assortiment zelf ontwikkelde audioproducten. Zo verkoopt het bedrijf onder meer luidsprekers, soundbar-systemen, bluetooth-speakers, home cinema-systemen en hoofdtelefoons. De producten van Teufel zijn alleen via de webshop van het bedrijf te bestellen en liggen dus niet in de winkels. Maar, dat heeft als voordeel dat alles door de fabrikant zelf geregeld wordt, de kosten lager liggen en de garantie beter geregeld is.

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw home cinema-systeem, luidsprekers of andere audioproducten dan hebben we een interessante actie voor je. Samen met Teufel geven we namelijk 10 procent korting op het complete assortiment. Met onderstaande code, welke je invult tijdens het bestelproces, wordt direct 10 procent van de totaalprijs in mindering gebracht.

Neem een kijkje op de website van Teufel voor het complete assortiment en vul bij je bestellen de kortingscode ‘HCM-10-QBV’ in. Je kunt de code tot 18 november gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.