Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘YouTube lanceert 2-in-1 streamingdienst in oktober’

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 9:44 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt zal YouTube volgende maand al zijn nieuwe 2-in-1 streamingdienst gaan lanceren, die YouTube en Google Play Music combineert. Je krijgt dus niet alleen toegang tot dertig miljoen+ tracks, maar ook tot een reclamevrij YouTube, voor een vast bedrag per maand.

Gerucht: 2-in-1 streamingdienst van YouTube verschijnt volgende maand

Bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van YouTube, hebben aangegeven dat de videostreamingwebsite volgende maand al zijn nieuwe 2-in-1 streamingdienst zal lanceren, die gebruikers toegang geeft tot de meer dan dertig miljoen tracks op Google Play Music en reclamevrije video’s op YouTube. Google Play Music bestaat natuurlijk al en heeft een eigen abonnementendienst in de vorm van All Access en over het YouTube-abonnement wordt nu al maanden gesproken, dus het zou ons niets verbazen als die 2-in-1 deal er komt.

De prijs per maand zou moeten neerkomen op tien dollar (en waarschijnlijk ook euro), maar het is dan moeilijk voor te stellen hoe Google (en YouTube) dan geldt verdient aan dit model, wanneer gebruikers dus zowel YouTube als All Access gebruiken. Overigens werd er onlangs nog een e-mail gestuurd naar content creators op YouTube, met de mededeling dat ze de nieuwe voorwaarden moeten accepteren voor de 22ste van oktober. Een release lijkt dus aanstaande; mogelijk wordt het 2-in-1 abonnement op 29 september aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.