Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Party opstarten met 12 man nu mogelijk op Xbox

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2015, 10:29 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is om een Xbox Party op te starten met maximaal twaalf personen. Je hoeft hiervoor geen update te downloaden, aangezien deze verandering bij Microsoft en zijn servers plaatsvindt.

Chatten met twaalf man in een Xbox Party

De communitymanager van Xbox, Larry ‘Major Nelson’ Hryb heeft via een blogpost laten weten dat Microsoft een belangrijke verandering heeft doorgevoerd voor Xbox-gebruikers. Het is nu namelijk mogelijk in een Xbox Party te zitten met in totaal twaalf van je vrienden (voorheen was dit acht). Het mooiste is misschien nog wel dat je hiervoor geen update hoeft te downloaden, aangezien Microsoft deze verandering heeft doorgevoerd aan de serverkant – de volgende keer dat je een party start, is dus optie dus meteen beschikbaar.

Daarnaast heeft Microsoft een aantal aanpassingen aangekondigd voor de New Xbox Experience. Wij wachten nog echter op de software en wanneer het zover is, dan plaatsen we meteen een artikel met onze bevinden. Hieronder staan de aanpassingen.

  • Je kunt voortaan ook chatten via tekst in een party, zodat je mee kunt doen met het gesprek zonder microfoon;
  • Game DVR (digital video recorder) en Upload zijn samengevoegd tot één applicatie, zodat je al het opgenomen materiaal in één app terugvindt;
  • Avatars krijgen voorrang op je gamerpic en duiken her en der op in het dashboard (maar je hebt de keuze om je gamerpic alsnog te weergeven);
  • Verbeterde interface voor Home;
  • Instellingen zijn vanuit de Guide (menu linkerkant) te bereiken.

De dashboard-update wordt in november verwacht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.