Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One Elite-bundel en Lunar White-controller aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2015, 13:56 CategorieGaming

Microsoft heeft een nieuwe Xbox One-bundel aangekondigd, namelijk de Xbox One Elite-bundel. In dit pakket zit onder meer de Elite-controller die Microsoft tijdens de E3 van 2015 heeft aangekondigd. Deze controller kun je naar eigen smaak indelen.

Xbox One Elite-bundel en meer aangekondigd

Microsoft kondigt de Xbox One Elite-bundel aan, die een 1TB Solid State Hybrid Drive bevat die vaak gebruikte bestanden opslaat op een solid state partition en systeemprestaties optimaliseert, zodat je twintig procent sneller vanuit de energiebesparingsmodus in actie kunt komen. Elke Xbox One Elite-bundel bevat een Xbox Elite-controller, die, net als de andere controllers voor de spelcomputers, draadloos is. Deze controller bevat onder meer een stel extra knoppen op de achterkant, waarvan je zelf kunt bepalen wat ze doen.

Daarnaast is de Xbox One Special Edition Lunar White-controller, eveneens draadloos, onthuld, die alle toepassingen van de standaard Xbox One Draadloze Controller bevat en een mat wit met goud design en rubberen grip heeft voor meer controle en comfort. Op moment van schrijven is nog niet bekend wat de spullen in Europa moeten gaan kosten, maar voor de controller moet in Noord-Amerika 64,99 dollar betaald worden. De nieuwe Xbox One-bundel gaat weg voor het bedrag va 499 dollar; waarschijnlijk zijn dat ook de europrijzen.

xbox-one-wit

In gerelateerd nieuws: Microsoft kondigt ook aan dat Xbox Live Rewards vanaf nu beschikbaar is in Nederland. Xbox Live Rewards is een exclusief, online loyaliteitsprogramma om leden van de Xbox Live community te bedanken en te belonen. Het populaire loyaliteitsprogramma is beschikbaar voor alle Xbox Live-leden op Xbox One of Xbox 360, met of zonder Xbox Live Gold lidmaatschap, die zich inschrijven via http://rewards.xbox.com.

Xbox Live Rewards-deelnemers ontvangen Xbox Live Rewards door de dingen te doen die ze leuk vinden. Door activiteiten op Xbox Live te ondernemen, ontvangen deelnemers Rewards Credits. Bij het bereiken van 5.000 Rewards Credits, worden de Credits omgezet in valuta en wordt dit bedrag toegevoegd aan het Microsoft-account van de deelnemer. Met het bedrag in het Microsoft-account kunnen onder andere games, uitbreidingen en films worden gekocht in de Xbox Store. Daarnaast maken deelnemers via het programma kans op prijzen.

Rewards Credits en andere beloningen worden onder andere verdiend door:

–          Het verlengen van het Xbox Live Gold lidmaatschap

–          Aankopen te doen in de Xbox Store

–          Het geven van feedback en mee te doen aan missies of aanbiedingen

–          Xbox Live Gold aan te bevelen aan vrienden

Xbox Live Rewards is geïntroduceerd in 2010 en is momenteel in een select aantal landen beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.