Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox 360 heeft nu toegang tot 2GB cloudopslag en meer

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2015, 14:10 CategorieGaming

De communitymanager van Xbox heeft laten weten dat je nu een update voor je Xbox 360 kunt downloaden, die enkele nieuwe functies bevat. Zo heb je toegang tot 2GB aan cloudopslagruimte, in plaats van de 512MB die voorheen beschikbaar was (als Gold-lid).

Xbox 360 krijgt een dashboard-update

Microsoft rolt op dit moment een nieuwe dashboard-update uit voor de Xbox 360. Door het uitbrengen van de update introduceert Microsoft enkele nieuwe functies voor de Xbox 360 en geeft het gamers onder meer toegang tot 2GB aan cloudopslagruimte. Voorheen had je 512MB aan ruimte in de cloud tot je beschikking als Gold-lid, maar dat aantal is nu dus verhoogd. De reden dat Microsoft dit aantal verhoogt, is omdat je daarin al je saves kunt opslaan van de games die je straks kunt spelen op je Xbox One, via backwards compatibility.

Ook is het natuurlijk goed om te weten dat je save veilig online zijn opgeslagen en is het handig wanneer je vaak dezelfde spellen bij je vrienden met een Xbox 360/One speelt. Ook heb je nu de mogelijkheid om codes in te voeren vanuit een toegestuurd bericht (dat scheelt wat stappen) en introduceert Microsoft de activiteitenfeed. Daarin kun je zien wat je vrienden de afgelopen uren hebben uitgespookt, of ze nou op een 360 of een One (of Windows 10) gamen. Je kunt hier achievements, video’s en screenshots bekijken en erop reageren.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van Groove Music op de spelcomputer. Al met al een fijne update voor de Xbox’ers onder ons. De update is nu live – wij hebben hem al binnen kunnen halen.

  • Delen:

Reacties

  1. edwin
    17 september, 2015 om 15:52

    top dat de xbox360 nog ondersteund blijft worden

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.