Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Windows 10 binnenkort verkrijgbaar voor Xbox One-previewleden

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 11:06 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat Windows 10 binnen nu en enkele weken beschikbaar is voor Xbox One-previewleden. Eerder was beloofd dat Windows 10 in september naar Xbox One-previewleden zou komen; laten we hopen dat het dan niet langer dan drie weken duurt.

Windows 10 en Xbox One: kom maar door

Xbox One-eigenaars die onderdeel zijn van het preview-programma kunnen binnen nu en enkele weken de Windows 10-update verwachten voor hun spelcomputer, zo maakt Microsoft deze week bekend in een post op de eigen website. Mocht je geen previewlid zijn, dan is er nog geen man overboord, aangezien de update gepland staat om in november uit te komen voor iedereen, samen met de backwards compatibility waar het internet zo laaiend enthousiast over is. Voor het einde van het jaar moet je Xbox One dus als nieuw aanvoelen.

Microsoft maakte eerder al de belofte dat Windows 10 in september naar Xbox One-previewleden zou komen, maar tot op heden hebben we daar nog niets van gezien. Hopelijk betekent ‘binnen nu en enkele weken’ dan ook dat we nog voor het einde van september met de nieuwe software aan de slag kunnen, aangezien de interface van Windows 10 op Xbox One er wel heel mooi uitziet. Of het ook gebruiksvriendelijk is, weten we helaas nog niet, omdat we er nog niet mee hebben kunnen spelen. Maar dat verandert dus hopelijk snel en deze maand.

Eerder dit jaar kondigde Microsoft aan dat Xbox One voorzien zou worden van Windows 10 en bracht ook meteen een video uit om te laten zien hoe dat er dan uit zou zien. Ook kun je in die video enkele nieuwe functies zien.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.