Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears introduceert UE BOOM 2 bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2015, 10:45 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears komt met de UE BOOM 2, de opvolger van de populaire UE BOOM bluetooth-speaker. De UE BOOM 2 is net als zijn voorganger geschikt voor een feestje binnen of buiten maar komt met een groter bereik, meer volume en een nieuw design.

De UE BOOM 2 mag nat en vies worden, kan tegen een serieus stootje en produceert een krachtig geluid in iedere richting. Dankzij het gebruik van de hoogwaardige materialen is de UE BOOM 2 waterproof (IPX 7) en valbestendig (van maximaal 1,5 meter hoogte). De speaker heeft het formaat van een waterfles en past daardoor in de fleshouder van je fiets. De speaker is ook aan je tas te klemmen.

De nieuwe speaker bouwt voort op de bekroonde UE BOOM, de 360-graden speaker die Ultimate Ears in 2013 introduceerde. De UE BOOM 2 levert geluid dat 25 procent harder is, beschikt daarnaast over een groter draadloos bereik van 30 meter en heeft een volledig waterproof ontwerp. Hierdoor kun je muziek overal delen. De UE BOOM 2 heeft een accu die 15 uur meegaat en beschikt daarnaast over een nieuwe tap-control waardoor je nummers kunt overslaan, zonder je telefoon in je hand te hoeven hebben.

UE-BOOM-2-1

Met de UE BOOM 2-app voor iOS en Android kun je het geluid verdubbelen door de speaker te koppelen met elke andere speaker van Ultimate Ears, de speaker op afstand inschakelen vanaf je telefoon of wakker worden met jouw favoriete muziek. Nieuwe updates worden draadloos via de app naar de Ultimate Ears-speakers verstuurd. De UE BOOM 2 is beschikbaar in zes kleurvariaties, namelijk Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical en BrainFreeze.

Prijs en beschikbaarheid

De UE BOOM 2 is naar verwachting vanaf september in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 199,00 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.