Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ubisoft wil weten welke 360-spellen je op Xbox One wil spelen

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2015, 10:22 CategorieGaming

De Frans-Canadese speluitgever Ubisoft wil graag weten welke games van Xbox 360 je graag terug wil zien op de Xbox One van Microsoft. Ubisoft is vanaf het eerste moment fan van het idee van backwards compatiblity op de spelcomputer van de softwaregigant.

Welke Ubisoft-spellen wil je spelen op Xbox One?

Het nieuws dat Microsoft backwards compatiblity aan Xbox One gaat toevoegen, heeft het internet positief verrast. Gamers zijn voor de verandering nu positiever over de spelcomputer van Microsoft, die nu een extra functie heeft die de PS4 niet heeft en voorlopig ook niet gaat krijgen, helaas. Het enige dat voor Microsoft nodig is om Xbox 360-spellen af te spelen op Xbox One, is goedkeuring van een uitgever of ontwikkelaar. De verwachting is dat de functie voor iedereen officieel in november gelanceerd gaat worden.

Nu heeft uitgever Ubisoft, vanaf dag één fan van het idee van backwards compatibility, zich hardop afgevraagd welke Xbox 360-spellen je graag terug wil zien op Xbox One. Via Facebook heeft het bedrijf ook een plaatje de wereld in geholpen, met daarop de volgende titels.

 • Assassin’s Creed
 • Assassin’s Creed 2
 • Assassin’s Creed Brotherhood
 • Assassin’s Creed Revelations
 • Assassin’s Creed 3
 • Beyond Good & Evil
 • Call of Juarez
 • Driver: San Francisco
 • EndWar
 • Far Cry 2
 • Far Cry 3
 • Ghost Recon: Advanced Warfighter
 • Ghost Recon: Future Soldier
 • HAWX
 • Prince of Persia
 • Rainbow Six Vegas
 • Rayman Origins
 • Splinter Cell Blacklist
 • Splinter Cell: Double Agent

Je kunt je stem uitbrengen op de officiële site van Microsoft, door hier te klikken. Met genoeg stemmen, zullen de uitgevers groen licht geven voor hun games. Mocht je nu al backwards compatiblity willen uitproberen, dan moet je er snel bij zijn. Leden van het preview-programma kunnen dit al doen, maar onlangs gaf Microsoft aan bijna vol te zitten wat het programma betreft. En anders kun je de game Rare Replay aanschaffen, met oude Rare-spellen.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.