Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt drie nieuwe home cinema-projectoren aan

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2015, 10:51 CategorieProjectors

Sony breidt zijn home cinema-serie uit met drie nieuwe projectoren. De nieuwe projectoren komen met native 4K- tot Full HD 3D-resolutie en zijn uitgerust met de nieuwste innovatieve technologieën.

Tot de nieuwe projectoren die native 4K-resolutie bieden, behoren de VPL-VW520ES en VPL-VW320ES. Dit zijn de opvolgers van de projectoren VPL-VW500ES en VPL-VW300ES. Een nieuwe lamp gaat tot wel 6000 uur mee en zorgt met hoge helderheid en hoog contrast voor nog levendigere beelden.

De VPL-VW520ES is de eerste projector in de home cinema-serie die compatibel is met HDMI-invoer van HDR-content (High Dynamic Range) met een dynamische contrastverhouding van 300.000:1. HDR-beelden zijn zeer gedetailleerd met een hoger contrast, diepere zwartwaarde en hoog dynamisch bereik.

De nieuwe VPL-VW520ES en VPL-VW320ES gebruiken geavanceerde SXRD-schermen voor een native 4K-beeld, zonder kunstmatige manipulatie van pixels. Het ontwerp met de gepatenteerde TRILUMINOS-engine moet zorgen voor een rijke en accurate kleurreproductie. Motionflow-beeldtechnologie zorgt bovendien voor duidelijkere beelden bij het bekijken van snelle cinematografische actie.

Deze modellen beschikken tevens over uitgebreide 4K-aansluitmogelijkheden dankzij de nieuwste HDMI-standaard en HDCP 2.2. Gebruikers kunnen het beeld met de professionele kalibratiefunctie ook volledig naar hun behoeften aanpassen. Met deze functie voor kleurcorrectie kan de tint, verzadiging en helderheid voor elke kleur en de kleurruimten voor rood, groen en blauw tot het gewenste niveau aangepast worden.

Sony introduceert tevens de nieuwe VPL-HW65ES met SXRD-schermtechnologie en Reality Creation voor een financieel aantrekkelijke Home Cinema-ervaring in Full HD. De VPL-HW65ES beschikt over een lamp die 6000 uur meegaat, een ingebouwde RF 3D-zender en een USB-updatefunctie om de firmware van het apparaat met de nieuwste softwarereleases bij te werken.

Beschikbaarheid

De nieuwe projectoren zijn vanaf oktober 2015 verkrijgbaar. De drie nieuwe projectoren zijn in zowel wit als zwart verkrijgbaar.


€ 2.488,99

Binnen ? werkdagen

Bekijk

€ 2.498,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.