Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung introduceert GameFly voor smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 12:08 CategorieGaming

Tijdens IFA 2015 zagen we de nieuwe streamingdienst voor games van Samsung al even voorbij komen maar vandaag wordt de dienst ook officieel in Nederland gelanceerd. Met GameFly, een gamepad en stabiele internetverbinding verandert je smart tv van Samsung in een (soort van) game console.

Een veel voorkomend probleem van het spelen van games die gestreamd worden is de reactietijd. Samsung garandeert met een reactietijd van minder dan 1/10e seconde echter een soepele game-ervaring, die vergelijkbaar is met de laatste generatie consoles. GameFly is beschikbaar in de vorm van een abonnementsdienst, maar ook andere games zijn te downloaden in het gamespanel op je tv.

Het aanbod aan games wordt maandelijks uitgebreid en geüpdatet en bestaat op dit moment uit Batman, Dirt, Moto GP, diverse Lego-titels (o.a. Marvel Super Heroes, Pirates of the Caribean, Harry Potter) en veel meer. De app is kosteloos te downloaden en alle games die de dienst aanbiedt zijn 10 minuten gratis speelbaar. Het volledige aanbod games van GameFly vind je hier.

In het gamespanel op Samsung smart tv’s zijn ook andere populaire games te downloaden en te spelen. Deze games worden geïnstalleerd op het interne geheugen van de tv (of een externe geheugenbron). Enkele voorbeelden zijn Asphalt 8: Airborn, Despicable Me: Minion Rush en Real Football. Het gamespanel is te vinden in de Smart Hub van je Samsung smart tv.

Een abonnement op GameFly is vanuit Samsung smart tv’s af te sluiten via Samsung Pay, waar je met creditcard of PayPal betaalt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.