Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Periscope werkt aan Apple TV-applicatie’

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2015, 9:05 CategorieMediaspelers

De videostreamingapplicatie Periscope schijnt momenteel te werken aan een applicatie voor de nieuwe en nog aan te kondigen Apple TV. De verwachting is dat Apple zijn nieuwe mediaspeler vanavond, Nederlandse tijd, gaat presenteren.

Periscope op Apple TV

Live stream-diensten zijn erg populair op het moment. Of je nou je game-ervaring met de wereld deelt via Twitch of YouTube of ervoor kiest te laten zien waar je op dit moment bent met Periscope op je smartphone, dat maakt voor de deler en de kijker niet uit. Nu is er een nieuw gerucht naar buiten gekomen over de mogelijkheid dat Periscope, als onderdeel van Twitter, werkt aan een Apple TV-applicatie, waarmee we dus uitzendingen in onze huiskamers zouden kunnen bekijken – zelf streamen via deze app lijkt ons voor nu nog onwaarschijnlijk.

Dat Periscope een eigen Apple TV-applicatie zou willen maken valt een beetje in lijn met eerdere geruchten die het hadden over de mogelijkheid dat Apple een eigen App Store voor Apple TV wil uitbrengen. Door een dedicated applicatiewinkel te lanceren, wil het bedrijf uit Cupertino ervoor zorgen dat de Apple TV meer dan een mediaspeler wordt. Daarnaast zou Apple er ook voor willen zorgen dat je casual games op het apparaat zou kunnen spelen, waardoor het een geduchte concurrent van het Android TV-platform kan gaan worden.

De verwachting is dat Apple vanavond zijn nieuwe plannen omtrent Apple TV bekendmaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.