Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Offline Netflix kijken voorlopig geen optie

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 8:56 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft aangegeven dat het voorlopig nog geen optie is om offline Netflix te bekijken, omdat het te complex zou zijn. Niet voor Netflix zelf om dit te regelen, maar voor de gebruiker die van plan zou zijn dit te doen.

Netflix biedt geen offline functies aan

Met de introductie van Netflix in ons land, ging er een wereld van entertainment voor ons open op een manier die op dat moment eigenlijk nog vrij nieuw was: het streamen van videocontent. Dat betekent dat je geen video’s hoeft te huren en die terug moet brengen of binnen een bepaalde tijd moet kijken, maar kijken wanneer je wil en wat je wil. Netflix biedt op zich een mooi en waardevol pakket aan voor het maandbedrag van acht tot tien euro, maar één functie schittert eigenlijk in afwezigheid: het offline bekijken van video’s.

Terwijl concurrenten in het buitenland, zoals Amazon Instant Video, die optie wel aanbieden. Nu is aan Netflix gevraagd waarom we het zonder deze functie moeten doen en het bedrijf geeft als antwoord dat het voor de gebruiker te complex zou zijn.

Undoubtedly it adds considerable complexity to your life with Amazon Prime – you have to remember that you want to download this thing. It’s not going to be instant, you have to have the right storage on your device, you have to manage it, and I’m just not sure people are actually that compelled to do that, and that it’s worth providing that level of complexity.

Bovendien zouden er contenteigenaars kunnen zijn die tegen die idee zijn, maar daarover heeft Netflix zich niet uitgelaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.