Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Sonos-speakers krijgen mogelijk touch controls

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 11:36 CategorieLuidsprekers

Er is informatie opgedoken over een nieuwe Sonos-speaker, die een aantal nieuwe features met zich meekrijgt, zoals touch controls. Los van de Sonos Play:1-editie, hebben we al een tijdje geen nieuwe producten van het audiomerk gezien.

Gerucht: nieuwe Sonos-speakers op komst

Er zijn wellicht nieuwe Sonos-speakers aanstaande, blijkt uit informatie die diep verborgen in de Android-applicatie zit. Uit de broncode blijkt namelijk dat het audiomerk momenteel zou werken aan een nieuwe Play:3- of Play:5-speaker, die je zou kunnen bedienen met zowel touch controls als enkele bewegingen met je handen. Dat zou een behoorlijke aanpassingen aan het design van de Sonos-speaker zijn, die momenteel bijna allemaal zijn voorzien van drie simpele knoppen, aangezien de app vaak toch al het werk doet.

sonos-touch-controls

De nieuwe speaker zou slechts twee knoppen hebben, die dus bediend worden middels touch controls. Het knopje om de speaker te paren zou tevens verplaatst zijn naar de achterkant. Daarnaast zou de speaker worden voorzien van Trueplay: een tuningsysteem die gebruik zou maken van de microfoon in je smartphone of tablet en op basis van je kamer de optimale geluidsinstellingen kunnen kiezen. Het proces zou drie minuten duren, maar na die drie minuten zou je wel het beste geluid dat bij de kamer in kwestie past hebben.

Tevens zou je de speaker zowel horizontaal als verticaal kunnen neerzetten. Sonos heeft echter nog niets bekendgemaakt over het product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.