Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Apple TV ondersteunt Bluetooth-hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2015, 10:03 CategorieAccessoires

De nieuwe Apple TV, die Apple begin september heeft aangekondigd tijdens een groot event, ondersteunt ook Bluetooth-hoofdtelefoons. Dat is in verschillende situaties een handige feature, vooral wanneer je in de avond televisie kijkt en er mensen slapen.

Apple TV ondersteunt Bluetooth-hoofdtelefoons

Apple heeft de nieuwe Apple TV, die het bedrijf tijdens een jaarlijkse herfstpresentatie aankondigde begin september, voorzien van de optie om een Bluetooth-hoofdtelefoon te koppelen aan de mediaspeler. Deze feature is ongetwijfeld geïnspireerd door andere mediaspeler, zoals de Roku 3 of de Amazon Fire TV, die beide over dezelfde functionaliteit beschikken. Nu dit nieuws naar buiten is gekomen, weten we dus zeker dat Apple Bluetooth dus voor meer dan alleen zijn afstandsbediening en de third-party controllers gaat gebruiken.

Bluetooth-hoofdtelefoonsondersteuning is met name handig voor de mensen die samenwonen met vroege slapers, aangezien je gewoon je serie of film kunt blijven kijken, zonder je druk te hoeven maken over de volume. Of het draadje, aangezien Bluetooth-hoofdtelefoons natuurlijk draadloos zijn. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een aparte Bluetooth-speakers te koppelen aan de Apple TV. Overigens beschikt de mediaspeler ook over een nachtmodus: die zet automatisch de volume lager, behalve van de gesprekken – ook erg handig laat op de avond.

De Apple TV verschijnt eind oktober in tachtig landen wereldwijd.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.