Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix verkrijgt rechten op How to Get Away With Murder

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2015, 9:40 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft laten weten dat het de rechten heeft verkregen op het eerste seizoen van de spannende serie How to Get Away With Murder. Op een mooi moment ook, aangezien Viola Davis, de hoofdrolspeler, zondag een Emmy voor haar acteerprestatie heeft gewonnen.

How to Get Away With Murder S1 binnenkort te zien op Netflix

Netflix heeft de rechten in handen voor het eerste seizoen van How to Get Away With Murder en dat had niet op een beter moment kunnen gebeuren. Hoofdrolspeler Viola Davis heeft namelijk een Emmy gewonnen in de categorie Outstanding Lead Actress in a Drama en dat is bijzonder: Davis is namelijk de eerste Afrikaanse Amerikaanse vrouw die deze prijs in de wacht gesleept (en de Emmy’s bestaan al zo’n 67 jaar). De serie is nu al beschikbaar op de Amerikaanse versie van Netflix – onbekend is wanneer de serie naar Nederland komt.

In de serie volgen we Annalise Keating, een briljante advocaat en professor op een universiteit, die zo haar problemen heeft. Keating en haar groep studenten komen terecht in een benauwde situatie wanneer één van de studenten wordt vermoord en eigenlijk iedereen al weet wie de dader is. Een interessante startpunt voor een televisieserie; meestal wordt er gefocust op de moord en wie de dader dan had kunnen zijn, dus het brengt een zekere frisheid met zich mee. De serie wordt eind 2015/begin 2016 verwachting in landen buiten de VS om.

Het tweede seizoen van How to Get Away With Murder begint op 24 september, op de Amerikaanse televisiezender ABC.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.