Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix-serie Narcos krijgt een tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 10:39 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft middels een tweet laten weten dat we binnenkort het tweede seizoen van de Netflix Original-serie Narcos kunnen verwachten. Dat is opmerkelijk, aangezien de serie wereldwijd nog maar net live gegaan is op de streamingdienst.

Narcos krijgt tweede seizoen op Netflix

Het is nu iets meer dan een week geleden dat Netflix de originele serie Narcos wereldwijd heeft gelanceerd op de videostreamingdienst. Maar dat heeft de seriemaker er niet van weerhouden alvast een tweede seizoen aan te kondigen. Dat doet Netflix traditiegetrouw niet via een officieel persbericht, maar via een tweet, met daarin een video van tien seconden. In de video zien we een koffer met een aantal spullen, waaronder een pistool. Ook zien we het woord ‘season’ en het cijfer ‘2’ staan, waardoor de link natuurlijk al snel gelegd is.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die de serie al achter de kiezen heeft zitten. De Netflix Original-serie Narcos gaat over de grootste en meest gevaarlijke drugsbazen aller tijden. In de eerste trailer, die je in dit bericht kunt bekijken, zien we Pablo Escobar, gespeeld door Wagner Moura, op het toppunt van zijn carrière en leiderschap bij het beruchte Medellín-kartel. En voor de oplettende kijker: ja, dat is ook flink wat mode uit de jaren tachtig, aangezien dit waargebeurde crime drama zich in dat decennium gaat afspelen.

Narcos is natuurlijk nu te zien op Netflix. Hoe vaak de serie al bekeken is, is niet bekend. De videostreamingdienst geeft vrijwel nooit kijkcijfers vrij.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.