Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Netflix produceert nieuwe afleveringen van Black Mirror’

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2015, 10:54 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst Netflix zou momenteel werken aan een aantal nieuwe afleveringen van de dystopische sci-fi-serie Black Mirror. De bedenker van de serie, Charlie Brooker, zou zelfs al zijn begonnen met het schrijven van de scripts.

Gerucht: nieuwe Black Mirror-afleveringen op Netflix

Volgens een nieuw gerucht zou Netflix momenteel bezig zijn met de productie voor nieuwe afleveringen van de serie dystopische sci-fi-serie Black Mirror. De videostreamingdienst heeft in elk geval al de rechten op zak om de serie te mogen streamen via zijn streamingservice (helaas niet in Nederland), dus heel vreemd zou het niet zijn wanneer Netflix ervoor kiest zelf nieuwe afleveringen te produceren. Black Mirror is typisch zo’n serie waar een doorgewinterde internetter wel van heeft gehoord, maar nog niet heeft gekeken.

Black Mirror is een serie die met elke aflevering een nieuw verhaal vertelt over de gevaren van technologie. Tot op heden zijn er nog maar zeven afleveringen gemaakt. De deal voor de nieuwe afleveringen is echter nog niet bevestigd door Netflix of Channel 4, waar de afleveringen voor het eerst op te zien waren. Black Mirror is niet de typische serie die je even achter elkaar wegkijkt, zoals je dat wel doet met House of Cards of elke andere Netflix-serie, maar is online wel een populair middel om mensen te wijzen op de gevaren van de technologie.

Het is nu wachten op het nieuws dat Netflix de deal bevestigt. De bedenker van de serie, Charlie Brooker, zou zelfs al zijn begonnen met het schrijven van de scripts.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.