Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix produceert derde seizoen van Black Mirror

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 9:10 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat het de rechten heeft op de serie Black Mirror en een derde seizoen zal produceren. Dit derde seizoen zal in totaal twaalf afleveringen bevatten, dat veel meer is dan de voorgaande twee seizoenen.

Black Mirror te zien op Netflix, maar niet in Nederland

De geruchten blijken te kloppen: Netflix zal inderdaad een derde seizoen van de dystopische sci-fi-serie Black Mirror gaan produceren en uitzenden. Het derde seizoen zal in totaal twaalf afleveringen gaan krijgen, dat al veel meer is dan de eerste twee seizoen bij elkaar. In totaal kregen seizoen één en twee beide drie afleveringen. Samen met de kerstspecial die vorig jaar is uitgezonden, komt dat aantal op zeven te staan. Desondanks is dit één van de meest opmerkelijke en populaire series van dit moment, vooral vanwege de spiegel die het ons voorhoudt.

Black Mirror laat ons namelijk de donkere kant zien van leven en technologie en de bovenstaande afbeelding spreekt daarom wellicht boekdelen. De productie van de serie gaat eind dit jaar van start, maar wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen kijken is nog niet bekendgemaakt. Ook weten we nog niet of de serie (als geheel of alleen het derde seizoen) naar Nederland komt, maar we hopen uiteraard van wel. Over de details van de rechten wordt momenteel nog onderhandelt, en het zou ons verbazen als het niet wereldwijd wordt uitgezonden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.