Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix geeft korte teaser van Marvel’s Jessica Jones vrij

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 9:42 CategorieStreamingdiensten

Netflix en Marvel hebben een korte teaser vrijgegeven van de aankomende nieuwe Marvel-serie Jessica Jones, die in november te zien is op de videostreamingdienst. In de video zien we voor het eerst Jessica zelf in actie.

Netflix brengt Jessica Jones-teaser uit

Marvel en Netflix hebben de eerste teaser uitgebracht van de aankomende serie Jessica Jones. Jessica Jones is een voormalig superheld die tegenwoordig als detective aan de bak gaat, in dezelfde wereld als waar DareDevil en alle andere superheldenfilms van Marvel zich afspelen. Dat stemt hoopvol: we verwachten behoorlijk wat (kleine) cameo’s en verwijzingen naar de andere Marvel-helden, waaronder natuurlijk DareDevil. Die serie is exclusief te bekijken bij Netflix en met de serie omtrent Jessica Jones zal dat niet anders zijn.

In de teaser vinden we Jessica in bed aan, terwijl haar wekker om drie uur in de middag af gaat. Ze wordt chagrijnig wakker, slaat een keer op die wekker en vermorzeld hem daarna in één greep – alsof het een cracker is. Het zorgde bij ons voor een grinnik en we hopen dat ook dat deze komische toon verder wordt doorgezet. Want als de film Ant-Man iets heeft bewezen, dan is het dat superheldenfilms niet altijd serieus of donker hoeven te zijn. En na het zware avontuur van DareDevil, zou het een mooie afwisselingen zijn om naar te kijken.

Marvel’s Jessica Jones is vanaf 20 november te zien op Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.