Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Morgen verschijnt de nieuwe firmware voor PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 16:19 CategorieGaming

Sony heeft via de PlayStation Blog laten weten dat we vanaf 30 september de nieuwe firmware voor de PlayStation 4 kunnen verwachten. De nieuwste firmware brengt een aantal nieuwe features naar het platform toe, maar nog altijd geen ondersteuning voor externe harde schijven.

Meer functies voor de PlayStation 4 vanaf morgen

Eerder maakte Sony al de plannen voor de nieuwe firmware bekend en vandaag kondigt het bedrijf achter de PlayStation aan wanneer we die verse update dan eindelijk mogen verwachten: vanaf morgen. Sony geeft namelijk op de eigen PlayStation Blog aan dat firmware 3.0 vanaf 30 september te downloaden is. De nieuwe firmware brengt een aantal nieuwe features met zich mee. Zo verhoogt Sony de cloudopslagruimte van 1GB naar maar liefst 10GB, zodat je meer screenshots en save-bestanden kunt opslaan in de cloud.

Maar dat is niet alles natuurlijk. Gamers kunnen vanaf morgen namelijk ook niet alleen streamen via Twitch, maar ook via YouTube (dat kan nog niet op Xbox One). Bovendien is het mogelijk om korte video’s van tien seconden te kunnen uploaden naar Twitter, net zoals je dat nu met screenshots doet, is er nu een dedicated sectie voor PlayStation Plus-eigenaars en is er een special events hub waar je in de gaten kunt houden wanneer er een speciaal evenement is voor een game die je speelt (en direct mee kunt doen of kunt kijken).

Berichten onderling versturen werkt ook iets anders en is uitgebreid met stickers op basis van bekende videogames. Voor meer informatie over de firmware-update, verwijzen we je naar de video in dit bericht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.