Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft nodigt Xbox One preview-leden uit voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2015, 11:27 CategorieGaming

Microsoft heeft de eerste uitnodigingen voor het uitproberen van Windows 10 verstuurd naar Xbox One preview-leden. Wanneer je besluit mee te doen aan dit nieuwe programma, dan wordt je uitgeschreven bij het huidige preview-programma.

Windows 10 op Xbox One: de uitnodigingen zijn verstuurd

Vanochtend werden we wakker met een Xbox One SmartGlass-bericht: of we onze Xbox One willen aanzetten en de uitnodiging voor de Windows 10-preview willen accepteren. Dat betekent maar één ding: Microsoft is begonnen met het uitnodigen van Xbox One preview-leden om deel te nemen aan de preview van Window 10. Helaas betekent dit niet dat de uitrol voor het nieuwe OS al begonnen is; de verwachting is dat dit volgende week gebeurt. Maar mocht je hetzelfde bericht hebben ontvangen, dan kun je nu aangeven mee te willen doen.

Wanneer je dat aangeeft (door naar het Preview Dashboard te gaan), dan krijg je de boodschap dat je wordt uitgeschreven bij het huidige preview-programma. Prima, want Windows 10 uitproberen geeft genoeg opties om voorlopig zoet mee te zijn. Helaas is dit niet zonder risico, aangezien Microsoft een complete lijst met al bekende problemen heeft vrijgegeven. Wil je bijvoorbeeld die nieuwe Destiny-dlc uitproberen, The Taken King, dan heb je pech: de preview build werkt namelijk niet helemaal goed met die downloadable content.

Blijkbaar zitten wij in de groep van mensen die de meeste feedback hebben gegeven, aangezien dit de eerste uitnodigronde is. Wat je allemaal kunt verwachten van Windows 10 op Xbox One kun je in dit bericht lezen. Reken er in elk geval op dat je complete dashboard anders wordt. De normale release van Windows 10 wordt in november verwacht. Zit je in het preview-programma en wil je meedoen aan de Windows 10-preview? Lees dan eerst de lijst met bekende problemen goed door – sommige games en apps werken nog niet goed met de software.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.