Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvels Jessica Jones verschijnt 20 november op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 10:04 CategorieStreamingdiensten

Marvel en Netflix hebben bekendgemaakt dat de serie over de ex-superheldin Jessica Jones vanaf 20 november te zien is. Netflix-abonnees en superheldenfans kunnen vanaf die dag het complete eerste seizoen van de nieuwe serie bekijken.

Marvels Jessica Jones verschijnt op 20 november

De volgende grote superheldenserie op Netflix heeft eigenlijk een releasedatum gekregen: AKA Jessica Jones verschijnt op 20 november op de videostreamingdienst. De hoofdrol is weggelegd voor actrice Krysten Ritter, die in een aantal romantische komedies en een aantal aflevering in de serie Breaking Bad heeft gespeeld. Wanneer AKA Jessica Jones verschijnt op Netflix, dan betekent dat natuurlijk automatisch dat we het complete eerste seizoen mogen verwachten, zodat we die, geheel volgens traditie, kunnen bingewatchen.

In AKA Jessica Jones zien we de ex-superheldin haar eigen detectivebureau oprichten, nadat ze haar carrière als superheld achter zich heeft gelaten. Ze concentreert zich voornamelijk, als private investigator, op zaken die te maken hebben met mensen die voorzien zijn van superkrachten. Dat doet ze niet alleen: in de serie maken we ook meteen kennis met Luke Cage, een donkere superheld gespeeld door Mike Colter, die in 2016 eveneens voorzien wordt van zijn eigen Netflix-serie. De main bad guy wordt Purple Man (David Tennant).

Het eerste seizoen van DareDevil zit er al op. En wanneer de eerste seizoenen van AKA Jessica Jones, Luke Cage en het later in 2016 te verschijnen Iron Fist er ook op zitten, dan komen de vier helden samen in de miniserie The Defenders. Alle gebeurtenissen spelen zich overigens af in het uitgebreide Marvel Cinematic Universe.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.