Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF komt met draadloze Muo bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 12:29 CategorieLuidsprekers

KEF komt volgende week met een nieuwe bluetooth-speaker. De fabrikant heeft het model nog niet officieel aangekondigd maar middels een teaser en wat online gelekt materiaal komen we al wat te weten over de KEF Muo.

Update: KEF heeft de Muo inmiddels officieel uitgebracht en het artikel is bijgewerkt met alle informatie.

KEF Muo luidspreker

De verwachting is dat KEF volgende week de Muo draadloze speaker aankondigt tijdens het London Design Festival. De luidspreker is ontworpen in samenwerking met Ross Lovegrove, die ook gewerkt heeft aan de KEF Muon-speakers.

De Muo lijkt een kleine cilindervormige luidspreker met een aluminium afwerking te worden, met designelementen die we kennen van de vlaggenschip Muon vloerstaande luidsprekers. De Muo moet de eerste draagbare bluetooth-speaker van KEF worden.

De Muo is voorzien van een speciaal ontwikkelde kleine versie van de Uni-Q driver die we in high-end speakers van het bedrijf terugvinden. Onder de motorkap zijn twee 50mm Uni-Q drivers geplaatst, gecombineerd met een woofer. Je kunt de speaker horizontaal of verticaal zetten en automatisch wordt de audio-weergave hierop aangepast.

KEF-muo

Net als bij veel andere bluetooth-speakers kun je middels een zogenaamde Dual Connect-modus twee speakers met elkaar koppelen en zo een stereo-effect weergeven. De Muo beschikt over bluetooth met nfc en voor een overige apparaten kan de 3,5mm-poort gebruikt worden. Volgens KEF gaat de ingebouwde en oplaadbare accu ongeveer 12 uur mee.

Prijs en beschikbaarheid

De KEF Muo komt in vijf verschillende kleuren op de markt en krijgt een prijs van 299 Britse ponden mee. De luidspreker moet al vanaf deze week leverbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.