Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Pulse 2 combineert geluid met flitsende lichtshow

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2015, 17:12 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon introduceert de JBL Pulse 2: Een draadloze en spatwaterbestendige luidspreker met een lichtshow die elke ruimte flitsend maakt. Deze Bluetooth-speaker licht op op het ritme van je favoriete muziek.

JBL Pulse 2: muziek en lichtshow in één

JBL heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn een gloednieuwe Bluetooth-speaker aangekondigd, namelijk de JBL Pulse 2: een draadloze en spatwaterbestendige luidspreker met een lichtshow die elke ruimte omtovert tot een feestzaal. Je kunt jouw muziek op je smartphone of tablet draadloos streamen, terwijl de Pulse 2 oplicht op het ritme van je muziek. Om de led-lichtshow nog intenser en persoonlijker te maken, is de Pulse 2 uitgerust met de JBL Prisma-kleurensensorlens – de speaker zoekt zelf passende kleuren bij elkaar.

De JBL Pulse 2 zou een prima stereogeluid moeten hebben en is dankzij zijn waterspatbestendige ontwerp en het feit dat hij tien uur te gebruiken na het volledig opladen zo’n beetje overal mee naartoe te nemen. De Pulse 2 is ook voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende luidspreker voor heldere telefoongesprekken. Daarnaast is er JBL Connect-technologie aanwezig, die het mogelijk maakt meerdere JBL Connect-luidsprekers draadloos met elkaar te verbinden, voor een veel beter stereogeluid. Via de app kun je de kleuren instellen.

jbl-pulse-2-1540

De functies van de JBL Pulse 2

  • Maak draadloos verbinding met drie smartphones of tablets en speel om de beurt jouw muziek af;
  • Geïntegreerde li-ionbatterij voor tien uur muziek en lichtshow;
  • De telefoon opnemen met de luidspreker met één druk op de knop, met helder geluid dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende luidspreker;
  • De programmeerbare lichtshow visualiseert jouw favoriete nummers en zorgt voor sfeervolle omgevingsverlichting;
  •  Muziekliefhebbers kunnen de luidspreker altijd mee naar buiten nemen, zelfs in de regen, dankzij het robuuste en spatwaterbestendige ontwerp;
  •  Jouw eigen systeem bouw je door meerdere JBL Connect-luidsprekers draadloos met elkaar te verbinden;
  • Een volle en massieve basweergave met twee externe, passieve basradiatoren
  • Met de JBL Prisma-kleurensensorlens kun je nog meer kleuren aan het pallet toevoegen. Je richt de lens op de gewenste kleur, maakt een snapshot en de Pulse 2 past de lichtshow automatisch aan de geselecteerde kleur aa
  • Customize de lichtshow en pas de instellingen van jouw JBL Connect aan met de JBL Connect-app

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Pulse 2 is vanaf september 2015 beschikbaar in geselecteerde winkels en via de site van JBL, voor een adviesverkoopprijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.