Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon kondigt nieuwe av-receivers aan

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 16:54 CategorieReceivers

Harman Kardon heeft afgelopen week tijdens IFA 2015 drie nieuwe receivers aangekondigd. Het bedrijf komt met de AVR 151S, AVR161S en AVR 171S. Alledrie de modellen zijn reeds te koop in Nederland.

De nieuwe av-receivers van Harman Kardon zijn nog niet officieel in Nederland aangekondigd maar van onze Engelse collega’s kregen we al wat informatie. Zo komen alledrie de modellen met ondersteuning voor de hoge 4K Ultra HD-resolutie, is 4K pass-through aanwezig, kun je middels Spotify Connect muziek streamen en is er toegang tot zowel internet radiostations als digitale content via DLNA.

Harman-Kardon-AVR-151S

Daarnaast komen de AVR 151S, AVR161S en AVR 171S met ondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Het belangrijkste verschil tussen de modellen zit heb in de aansluitingen en het vermogen. De AVR 151S is een 5.1-kanaals receiver met een vermogen van 75 Watt per kanaal en vier HDMI-ingangen. De AVR 161S is ook een 5.1-kanaals versterker maar dan met 85 Watt per kanaal en vijf HDMI-ingangen. Ook komt deze receiver met Bluetooth. De AVR 171S is een 7.2-kanaals receiver met 100 Watt vermogen per kanaal, zes HDMI-ingangen, twee HDMI-uitgangen, Bluetooth en Airplay.

Harman-Kardon-AVR-171S-1

De Harman Kardon AVR 151S, AVR161S en AVR 171S liggen reeds bij een aantal Nederlandse winkels in de schappen voor prijzen van respectievelijk 350, 450 en 600 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.