Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon Esquire 2 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2015, 16:48 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft de de Harman Kardon Esquire 2, een draadloos audiosysteem, geïntroduceerd, die draagbaarheid combineert met stijl. Je kunt in totaal twee smartphones of tablets koppelen en om beurten je favoriete muziek afspelen.

Harman Kardon Esquire 2 – luisteren in stijl

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn heeft het audiomerk Harman Kardon een nieuwe Bluetooth-speakers aangekondigd: de Harman Kardon Esquire 2. De strakke, ultraplatte Esquire 2 is gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met audiotechnologie van Harman Kardon. Het ontwerp is verkrijgbaar in antraciet, zwart of champagne, en is een stijlvolle accessoire voor iedere werkplek of vergaderzaal. Voor de reislustige professional is het ook de ultieme gadget aangezien hij eenvoudig in een koffer of handtas past.

harman-kardon-esquire-2-1540

Je kunt er niet alleen je muziek mee afspelen van je smartphone of tablet, maar kunt ook gebruikmaken van het conferentiesysteem. De VoiceLogic-technologie maakt gebruik van vier microfoons om ruis- en echovorming tegen te gaan. Hij vangt het geluid in 360 graden op, voor heldere telefoongesprekken, ook als er veel achtergrondgeluiden zijn. De oplaadbare accu van de Esquire 2 gaat tot wel acht uur mee, wat iets langer is dan je gemiddeld voor een Bluetooth-speaker mag rekenen: meestal halen ze namelijk zes uurtjes.

De Esquire 2 is voorzien van:

  • Draadloze Bluetooth-streaming: Draadloos verbinding maken met twee smartphones of tablets en om de beurt jouw favoriete muziek afspelen met goede kwaliteit;
  • Oplaadbare 3200mAH-accu: Geïntegreerde, oplaadbare li-ionbatterij voor acht uur muziek, of om externe apparaten op te laden via de USB-poort;
  • Conferentiesysteem met vier microfoons: Het Harman Kardon VoiceLogic-systeem maakt gebruik van vier microfoons en gaat ruis- en echovorming tegen. Hij vangt het geluid in 360 graden op, voor heldere telefoongesprekken.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Esquire 2 is verkrijgbaar voor adviesverkoopprijs van 229 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.