Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Google kondigt nieuwe Chromecast binnenkort aan’

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 10:47 CategorieMediaspelers

Naar verluidt zal Google binnenkort een nieuwe Chromecast gaan aankondigen, die mogelijk een soort ballon-design gaat krijgen. Ook wordt er beweerd dat Chromecast straks eindelijk ondersteuning aanbiedt voor Spotify.

Gerucht: nieuwe Chromecast onderweg

Google werkt nu al een tijdje aan de opvolger van de Google Chromecast, maar deze week is er een nieuw lek opgedoken in de vorm van een foto. Op die foto zien we mogelijk de nieuwe Google Chromecast die de vorm aanneemt van een ballon met een uitstekende usb-stick. De nieuwe Chromecast zou in staat zijn social media-feeds te kunnen vertonen op je tv, een betere WiFi-verbinding gaan krijgen en een nieuwe Fast Play-feature krijgen, waarmee je waarschijnlijk sneller je media kunt streamen naar het apparaat.

google-chromecast-ballon-1540

Ook schijnt het zo te zijn dat het bestaande model van de Chromecast binnenkort ondersteuning gaat aanbieden voor Spotify, een veel gevraagde feature vanuit de community en een functie die Spotify zelf niet uitsloot. Op 29 september zal Google een evenement gaan organiseren. Onbekend is nog wat het bedrijf precies zal laten zien, maar er is al geroepen dat we daar in elk geval de nieuwe Nexus-smartphones gepresenteerd zien worden, namelijk de Nexus 5X (zoals hij voorlopig heet) van LG en de Nexus-phablet van Huawei.

Het is nu wachten op die presentatie van het zoekmachinebedrijf. Tot die tijd scharen we alles onder het kopje ‘geruchten’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.