Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Google introduceert familieplan voor Google Play Music’

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 18:22 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt zal Google morgenavond Nederlandse tijd een familieabonnement gaan introduceren voor Google Play Music All Access. Het abonnement zou vijftien euro per maand kosten, net zoals het familieabonnement van Apple Music.

Gerucht: Google Play Music krijgt familieplan

Google Play Music krijgt mogelijk het beste aspect van Apple Music tot zijn beschikking: een familieabonnement van vijftien dollar per maand (in Europa wordt dat dan waarschijnlijk vijftien euro per maand). Naar verluidt zal Google morgen de aankondiging doen met betrekking tot dit abonnement, die in totaal tot zes mensen laat luisteren met hetzelfde plan, met hun eigen Google-account. Dat is identiek aan hoe het familieabonnement van Apple Music werkt, dat Apple tijdens haar jaarlijkse presentatie in juni aankondigde.

Uiteraard is het zo dat de prijs niet het belangrijkste is van een muziekstreamingdienst, maar het kan wel de doorslaggevende factor zijn voor een klant om ervoor te kiezen. Geen enkele muziekstreamingdienst is perfect en geen enkele dienst heeft alle muziek die je zou willen hebben, maar wanneer je voor 2,50 euro per maand naar een dienst als Google Play Music of Apple Music kan luisteren, dan lijkt zo’n keuze snel gemaakt wanneer je hem bijvoorbeeld naast Spotify zou leggen – die nu nog voor elke luisteraar extra vijf euro rekent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.