Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste ‘unboxing video’ van nieuwe Apple TV opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 10:31 CategorieGaming

Een videomaker op YouTube heeft al een vers exemplaar van de nieuwe Apple TV in handen en pakt hem voor de camera uit. Daardoor kunnen we de mediaspeler en zijn afstandsbediening in volle glorie bekijken.

Video: bekijk de Apple TV van alle kanten

Het was geen verrassing dat Apple vorige week officieel de nieuwe Apple TV-mediaspeler onthulde, aangezien bijna alles omtrent het apparaat al was gelekt voordat die werd aangekondigd. De Apple TV moet in oktober van dit jaar al uitkomen in Noord-Amerika, maar dat betekent gelukkig niet dat we voor die tijd niets van het apparaat te zien krijgen. Zo heeft een videomaker op YouTube al de mediaspeler in handen en hij pakt hem voor de camera uit, zodat we precies zien wat we qua hardware kunnen verwachten van de Apple TV.

In de bovenstaande video kun je een aantal dingen zien, zoals de aansluitingen op de achterkant van de Apple TV. Ook zien we de gloednieuwe afstandsbediening. Wat speciaal is aan die remote, is niet alleen dat je er straks Wii-achtige spellen mee kunt spelen, maar ook Siri kunt vertellen waar je precies naar zoekt – zo liet Apple weten tijdens de aankondiging. Niet lang daarna bleek dit dan weer niet te gelden voor Nederland. Verder is opvallend dat de afstandsbediening van metaal en dus gelukkig niet van plastic is gemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.