Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer komt met nieuwe homepage voor mobiel en desktop

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 9:57 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Deezer kondigt vandaag aan dat het de komende twee weken een homepage-update voor mobiel en web gaat uitrollen. De update maakt het makkelijker om de beste content op Deezer te vinden. De update bevat snelkoppelingen naar top playlists van fans en Deezer’s eigen muziekredacteuren, gepersonaliseerde radio-mixen voor elke stemming en nieuwe muziek releases.

Daarnaast zorgt de update ook voor een verder geoptimaliseerde ‘Flow’ functionaliteit die beter helpt met het ontdekken van nieuwe muziek en passende muziekaanbevelingen doet met één klik. ‘Flow’ bekijkt alle muziek die afgespeeld of juist overgeslagen wordt en de muziek die toegevoegd is aan favorieten en creëert zo een persoonlijke muziek stream, afgestemd op de smaak van de gebruiker.

De nieuwe homepage is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en zal de komende twee weken uitgerold worden voor Android en desktop. Iedereen met een gratis en Premium + account bij Deezer krijgt de nieuwe homepage. De update voor mobiel bevat ook een nieuwe navigatiebalk ter vervanging van het linker menu. Met een tik op het scherm hebben muziekfans nu toegang tot hun favoriete muziek.

Meer dan 60 nieuwe mixes worden getoond op de homepage met gepersonaliseerde themamuziek voor elke gelegenheid. Ben je meer in een relaxte stemming met een kopje koffie, luister naar ‘Coffee Lounge’ of ben je juist toe aan actie, luister naar ‘Jump Around’ van Deezer voor de beste Hip Hop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.