Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De Microsoft Edge-browser komt naar Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 11:19 CategorieGaming

Microsoft heeft in een Q&A op Twitter laten weten dat we binnenkort de Microsoft Edge-browser kunnen verwachten op Xbox One. De vragen die nu nog openstaan zijn wanneer dat dan gaat gebeuren en of het dezelfde features krijgt als de versie voor Windows 10.

Xbox One krijgt Microsoft Edge-browser

In een Q&A (question and answer)-sessie op Twitter, georganiseerd door het Microsoft Edge Development Team, werd de vraag vanuit de community gesteld of de Edge-browser ook op Xbox One zou worden uitgebracht. Het duurde niet lang voordat het team op die vraag reageerde met een positief antwoord. Ja, de Edge-browser komt ook naar Xbox One, maar in welke vorm is nu nog niet bekend. Los van de bevestiging, weten we namelijk nog niets over de browser. Is het dezelfde versie als op Windows 10? En wanneer komt die dan uit?

Ergens is de verwachting nog dat Microsoft Edge samen met de preview van Windows 10 op Xbox One zal worden uitgebracht. Die preview wordt elk moment verwachten, aangezien Microsoft eerder heeft aangegeven dat Preview-leden de update in september mogen verwachten. Later kwam naar buiten dat het mogelijk deze week gaat gebeuren en dat de mensen die de meeste feedback hebben gegeven, als eerste aan de beurt zijn. Tot op heden hebben we helaas nog niets gezien, maar wij kunnen niet wachten met de nieuwe software te spelen.

Mocht het zo ver zijn en zien we de Edge-browser daadwerkelijk op onze nieuwe dashboards, dan laten we dat meteen weten.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.